Nieuws

Open dag bij Houthandel Fransen 03-03-2024

Omcirkel het maar vast in je agenda: zondag 3 maart, van 11:00 tot 16:00, open dag bij Houthandel Fransen! Altijd al eens bij een echte houthandel binnen willen kijken? Dan is dit je kans, want we doen weer mee aan de “Open Bedrijven Route Deurne”.

Bekijk onze gerenoveerde, moderne DEUVIE werkplaats

Ons DEUVIE-team maakt al sinds 1997 unieke, duurzame houten speeltoestellen. Dat doen ze zó goed, dat we op een gegeven moment een grotere werkplaats nodig hadden. Daarom hebben we recent één van onze loodsen compleet gerenoveerd, zodat hier nu de mooiste houten speeltoestellen gemaakt kunnen worden. Op de open dag zal er ook live aan één van onze projecten gewerkt worden!

(tip: we zoeken nog versterking voor het DEUVIE team. Interesse? Bekijk hier de vacatures)

Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier

Sinds 2021 mogen wij ons “Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier” noemen. Een eer die slechts voor weinig bedrijven is weggelegd. Om deze titel te moeten dragen moet je minstens 100 jaar oud zijn en van onbesproken gedrag zijn. Oftewel: een goed bedrijf en een goede werkgever. We zijn trots dat we aan deze eisen voldoen en laten jullie graag zien hoe een échte hofleverancier er uit ziet!

Caption

Ons gloednieuwe, duurzame kantoorpand.

In augustus 2023 begonnen we met de bouw van ons nieuwe kantoor, een uitbreiding op het reeds bestaande kantoorpand. Het nieuwe deel is super duurzaam: de basis wordt gevormd door een CLT “geraamte”. Verder voorzien we het pand van houten vloeren, houten gevelbekleding en een groen dak. Tot slot verwarmen en koelen we het kantoor met groene stroom van onze eigen zonnepanelen!

Tijdens de open dag zal het kantoorpand van binnen helaas nog niet helemaal af zijn. Maar ook van de buitenkant is het een plaatje!

Een uniek, nieuw product: Hollands Hardhout

Tijdens de open dag presenteren we ook graag een primeur: de eerste producten van écht Robinia hardhout, uit Nederlandse bossen en ook nog eens FSC gecertificeerd! Het lijkt te mooi voor woorden, maar het bestaat echt. Hollands Hardhout is het resultaat van decennia lange investeringen en onderzoeken. Na al die jaren wordt dit super duurzame hout nu voor het eerst geoogst en verwerkt tot eindproducten. Zien wat je allemaal van dit hout kunt maken? Kom dan naar de open dag op 3 maart!