HV Fransen BV

Werken met echt, duurzaam hout

Wij zijn een écht familiebedrijf met korte lijntjes, waar de deuren altijd open staan. Bij ons ben je geen nummertje: iedere collega is belangrijk in zijn vakgebied.

5e generatie
familiebedrijf
Geen dag
is hetzelfde
Iedereen is
belangrijk
Ruimte om
te groeien
Werken met
duurzame producten
Houtexpert worden?

Het kan bij Houthandel Fransen

Bij Houthandel Fransen wordt je altijd een échte houtkenner, ongeacht je functie. Door middel van cursussen, begeleiding door ervaren collega’s en praktijkervaring maken wij van jou een expert in je vakgebied.

Bekijk hier onze openstaande vacatures

Helaas: op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Ons team is compleet! We hebben op dit moment geen openstaande vacatures.

Zou je toch graag onderdeel van ons team worden? Stuur dan gerust een open sollicitatie via de onderstaande link.

Hoe is dat nou?

Werken bij Houthandel Fransen

In alles zijn wij een écht familiebedrijf. Enerzijds uiteraard door de diverse familieleden die bij ons werkzaam zijn. Maar anderzijds ook door onze toekomstvisie en hoe wij als personeel met elkaar omgaan. We kijken niet naar korte-termijn resultaten, maar hebben onze blik op de lange termijn. Deze continuïteit zorgt voor een rustige en betrouwbare werkomgeving. Als collega wordt je ook niet afgerekend op keiharde, individuele targets: onze resultaten behalen we gezamenlijk als groep. We werken hard om die resultaten te behalen, maar dat doen we altijd samen. We gaan “gewoon” met elkaar om, met respect voor de persoon achter de collega.