Nieuws

Kom jij ook ons team versterken?

Afgelopen periode zijn er een aantal vacatures beschikbaar gekomen bij ons bedrijf. We hebben nog een aantal vacatures openstaan. Word jij onze nieuwe collega?

Nieuwe vacatures

Houthandel Fransen is een echt familiebedrijf. Iedere collega is belangrijk en wordt gewaardeerd op basis van zijn vakgebied. Gelukkig blijft Houthandel Fransen groeien en hebben we nieuwe vacatures vrij kunnen geven. Vier vacatures, waarvan al twee vacatures ingevuld zijn.

Ingevulde vacatures

Inmiddels hebben we al passende mensen gevonden voor twee van onze vacatures. Dit waren de vacatures marketeer en technisch tekenaar. De marketeer gaat bezig zijn het schrijven van teksten, het bijhouden van onze social media-accounts en het maken van andere content. De technisch tekenaar gaat aan de slag voor onze speeltoestellen afdeling DEUVIE, waar de technische tekeningen de basis zullen vormen voor tal van nieuwe speelprojecten!

Openstaande vacatures

We hebben echter nog twee ander vacatures openstaan. Dit zijn de vacatures commercieel medewerk(st)er en allround houtbewerker. Als commercieel medewerk(st)er ben je bezig met alles omtrent de inkoop en verkoop van onze producten. De allround houtbewerker is vooral bezig met het maken van diverse houten producten, maar heeft ook andere uitdagende taken. Wil je meer weten over deze vacatures? Klik dan hier. Wie weet word jij onze nieuwe collega.