Products categories:Poorten en hekwerken

Robuuste poorten

Zoek je een poort die tegen een stootje kan en lang mee gaat? Dan zijn onze robuuste poorten de juiste keuze voor jou. In onze eigen werkplaats gemaakt door vakmannen, met enkel duurzame materialen.

Wat maakt onze poorten zo robuust?

Onze robuuste poorten dragen natuurlijk niet voor niks deze naam. We gebruiken enkel sterke Eiken of Kastanje planken; houtsoorten die van nature erg duurzaam zijn. We gebruiken geen nieten of spijkers, maar schroeven alles met de hand. De poorten worden in onze werkplaats gemaakt door onze eigen vakmensen. Dit alles zorgt ervoor dat iedere poort van hoge kwaliteit is en letterlijk tegen een stootje kan.

Robuuste poorten

Kastanje en Eiken poorten

Voor onze robuuste poorten gebruiken wij enkel Kastanje of Eiken hout. Deze houtsoorten zijn afkomstig uit Europa, PEFC of FSC gecertificeerd en zeer duurzaam. De fijnbezaagde planken geven de poorten bovendien een mooie, natuurlijke uitstraling.

Robuuste poorten

Download hier het productblad

Alle informatie over ons assortiment robuuste poorten vindt je hier

Robuuste poorten

Maak jehekwerk compleet

Met alleen een poort is je hekwerk of omheining natuurlijk nog niet af. Daarom kun je bij ons ook terecht voor alle andere materialen die je hiervoor nodig hebt. Bijvoorbeeld gaas en palen voor een omheining, planken voor een schutting of een compleet post-en-rail hekwerk.

Dit zijn projecten waar onze Robuuste poorten staan:

Eiken dubbele poort
Omheining & Eiken poort

Een robuuste poort voor ieder project

Geen tuin of terrein is hetzelfde. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan verschillende poorten, die bovendien op maat gemaakt kunnen worden. Daarmee voorzien wij voor ieder project de juiste poort.

Zoek je een poort waar alleen jij zelf of andere voetgangers doorheen moeten? Dan is de robuuste looppoort een goede keuze. Deze poort maken we op diverse breedtes, zodat je er desgewenst ook met de kruiwagen doorheen kunt.

Als je in jouw tuin al een mooie afscheiding van Kastanje hekwerk heeft staan, of van plan bent deze te plaatsen, dan kunnen wij de looppoort ook voorzien van Kastanje hekwerk. Daarmee sluit de poort naadloos aan op de rest van het hekwerk.

In weides met dieren, kan een poort die vanzelf sluit handig zijn. Voor dit soort gevallen bieden wij het robuuste klaphek aan. Deze poort is vergelijkbaar met de looppoort, maar wordt op wiggen geplaatst waardoor hij achter je vanzelf dicht valt.

Voor de grotere tuinen, weides of terreinen zijn er het landbouwhek en de dubbele poort. Het landbouwhek bestaat uit één stuk, de dubbele poort uit twee gelijke delen die in het midden open gaat. Deze poorten zijn groot genoeg om ook met zwaar materieel, zoals bijv. een vrachtwagen of trekker, op het terrein te kunnen.

Dient het terrein toegankelijk te zijn voor zowel zwaar materieel als voor voetgangers? Kies dan voor de combinatiepoort. Zoals de naam al zegt, is deze poort een combinatie tussen een kleine looppoort en een groot landbouwhek, direct naast elkaar geplaatst.

Al onze poorten maken wij met de hand in onze eigen werkplaats. Dat maakt het eenvoudig om maatwerk toe te passen. Zoek je een iets andere afmeting, of net een iets ander model? Laat het ons weten, dan kijken wij of we jouw poort volledig naar wens kunnen maken!