Products categories:Poorten en hekwerken

Tuinpoorten

Stijlvol, hoge kwaliteit en veilig. Onze tuinpoorten zijn een waardevolle aanvulling op je tuin. Je hebt de keuze uit diverse houtsoorten, waarbij maatwerk mogelijk is. Een stalen frame en cilinderslot zorgen voor een veilige afsluiting van je terrein.

Uw tuinpoort op maat

Het is mogelijk om onze tuinpoort zoveel mogelijk af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. Wij bieden de keuze uit diverse houtsoorten, met ieder een eigen uiterlijk. Daarnaast kan de poort in verschillende breedtes en hoogtes gemaakt worden. Heb je een ander soort poort voor ogen? Geef dit dan gerust aan, wij kijken graag of we je wens kunnen realiseren.

Tuinpoorten

Geïmpregneerd Vuren, Douglas of Bangkirai?

De tuinpoort kan voorzien worden van verschillende houtsoorten. Geïmpregneerd Vuren heeft de bekende groene tuinhout look. Douglas hout heeft juist een natuurlijke rood-witte uitstraling. Tot slot is er nog Bangkirai: tropisch hardhout van topkwaliteit met een stijlvolle rood-bruine kleur.

Tuinpoorten

Download hier het productblad

Alle informatie over onze tuinpoorten vind je hier.

Tuinpoorten

Degelijk en duurzaam.

Kenmerkend voor alle producten die Houtverwerkingsindustrie Fransen maakt, is de hoge kwaliteit. Ook bij onze tuinpoorten maken we gebruik van RVS schroeven, stevige planken en stalen frames in de poorten. Dit alles zorgt voor een tuinpoort met een lange levensduur!

Dit zijn tuinen waar onze tuinpoorten zijn geplaatst:

Vuren schutting incl. poort

Meer dan alleen tuinpoorten

Met alleen een tuinpoort is je tuin natuurlijk nog niet compleet. Daarom biedt Houtverwerkingsindustrie Fransen BV tal van andere producten aan, om je project compleet te maken.

Een tuinpoort maakt vaak deel uit van een schutting. Ook voor schuttingen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen standaard schuttingpanelen maken, of juist specifiek maatwerk. Ook is het mogelijk om schuttingdelen te maken die precies aansluiten op de tuinpoort, zodat het één straks geheel vormt.

Wil je de tuinpoort vakkundig laten plaatsen? Ook dit voeren onze timmermannen graag voor je uit. We maken de poort in onze werkplaats op maat en plaatsen hem bij je op locatie, indien gewenst inclusief de bijbehorende schutting.

Ben je zelf een handige klusser? Dan is het uiteraard ook mogelijk om bij ons losse materialen af te nemen, zodat je eigenhandig je unieke tuinpoort kunt maken.